Raindrop technique®

Esőcsepp masszázs

Az esőcsepp masszázs az egyik legbiztonságosabb módja a gerincproblémák szike nélküli kezelésére. Ugyanis minden kis üvegcsében páratlan erejű, tiszta, magas rezgésű, őserejű olaj található.

Tudományos kísérletek egyre növekvő sora igazolja, hogy bizonyos mikroorganizmusok behatolnak a gerincvelőbe és gyulladást okoznak, mely során eltorzul, deformálódik a gerincoszlop. Az Esőcsepp kezelés során erősen mikróbaölő, terápiás minőségű esszenciális olajakat használunk a gerinc mentén és a talp VitaFlex pontjain, melyek a gerinc mentén megbúvó kórokozók ellen küzdenek, így enyhítve a gerincferdülés, púposság, gerincsérv, hátfájás és más, gerinccel kapcsolatos rendellenesség tüneteit, javítják a tartást, valamint erősítik az immunrendszert. Ezt értelmezve természetes, hogy az olajokat személyre szabva más, enyhébb tünet, pl.nátha, megfázás, köhögés, orrdugulás, premenstruációs szindróma, emésztési zavarok, fáradékonyság kezelésére, enyhítésére is használhatjuk.
A kezelés során ill. a kezelést követően az illatok hatására nagyon sok fizikai és lelki probléma is enyhül vagy elmúlik, helyreáll a harmónia, mivel az esszenciális illóolajok képesek áthatolni az érfalon, így stimulálva az amigdalát, az agykéregnek azt a területét, ahol a fájdalom, rossz emlékek, múltban szerzett traumák, csalódások tárolódnak. A kezelés során felismerve az adott érzés kiindulópontját elengedjük azokat és nagyon gyorsan megkönnyebbülve, feltöltődve, harmóniában „ébredhetünk”.

80 perc Esőcsepp masszázs 40,- €


A hatás megsokszorozódhat, ha az Esőcsepp masszázs kiegészül Craniosacralis Biodinamikus kezeléssel. Az így kettő és fél órás kezelés alatt a test megpihen, a lélek feltöltődik, az ember mélyrelaxált állapotba kerül, mely során szervezete a harmónia felé törekszik.

170 perc Esőcsepp masszázs + craniosacrális kezelés 65,- €
Ajándékutalvány

Vendégeim írták

 • "Nehéz leírni mit is él át az ember a kranióval. Tipikusan egy olyan élmény, amit nehéz szavakba önteni. Eddig kétszer voltam Andreánál ezen a kezelésen. Első alkalommal rádöbbentem, hogy nagyobb a baj, mint azt hittem. Ráeszméltem mennyi stresszt és haragot elfojtottam magamban. Rájöttem, hogy pontosan ez volt az oka a problémáimnak és ezt rendeznem kell magamban. A második kezelés menete ugyanúgy zajlott mint az előző, mégis teljesen mást hozott ki belőlem. Egy olyan megnyugvást, amit ritkán él át az ember…hatalmas feltöltődés. Mintha valaki megsúgná, hogy jó helyen vagy, minden úgy van ahogy lennie kell. Kíváncsian várom a következő kezeléseket.”
  Klaudia
 • "Már néhány hónapja járok kranióra Andreához. Ez egy feltűnően érdekes módszer, ha valaki pillanatnyilag nem tud egyedül boldogulni az életében. Jó hatással van a pszichére és segít az egészség visszaszerzésében."
  Éva
 • "... Már az első kezelés is pozitívan meglepett. Egyszerűen jobban éreztem magam. Jó kedvem lett és békét és nyugalmat éreztem. Az a hatalmas fáradtság teljesen eltűnt.

  Azóta rendszeresen járok kranio kezelésre, mert úgy érzem több lett az energiám, újra előbújt a kreativitásom - festek, és ami a legfontosabb, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok..."
  Alena
 • "Évek óta Andrea kliense vagyok. Rendszeresen járok klasszikus svéd masszázsra, viszont amikor öszzecsaptak a fejem felett a hullámok, a stressz és a belső feszültség kitöltötte a mindennapjaim, Andrea javasolta, hogy próbáljam ki a kranioszakralis kezelést. Először szkeptikus voltam, viszont a kezelés után minden kételyem elszállt.

  Minden egyes kezelést máshogy éltem meg, viszont ami közös volt bennük, hogy a kezeléseket belső nyugalom és harmónia követte az elkövetkező napokban."
  Gabriella

Elérhetőségeim