Illatos önismeret

Egy izgalmas kalandra hívlak, ha szívesen fedeznéd fel önnön valódat az irányításommal és az illatok segítségével!

Ez az együtt töltött kellemes és illatos másfél óra egy személyes és bensőséges, izgalmas találkozás a benned lakozóval. Nyitottságoddal és kiváncsiságoddal bejárjuk együtt lelked bugyrait.

90 perc Illatos önismeret 25 €

Ajándékutalvány

Vendégeim írták

 • "Nehéz leírni mit is él át az ember a kranióval. Tipikusan egy olyan élmény, amit nehéz szavakba önteni. Eddig kétszer voltam Andreánál ezen a kezelésen. Első alkalommal rádöbbentem, hogy nagyobb a baj, mint azt hittem. Ráeszméltem mennyi stresszt és haragot elfojtottam magamban. Rájöttem, hogy pontosan ez volt az oka a problémáimnak és ezt rendeznem kell magamban. A második kezelés menete ugyanúgy zajlott mint az előző, mégis teljesen mást hozott ki belőlem. Egy olyan megnyugvást, amit ritkán él át az ember…hatalmas feltöltődés. Mintha valaki megsúgná, hogy jó helyen vagy, minden úgy van ahogy lennie kell. Kíváncsian várom a következő kezeléseket.”
  Klaudia
 • "Már néhány hónapja járok kranióra Andreához. Ez egy feltűnően érdekes módszer, ha valaki pillanatnyilag nem tud egyedül boldogulni az életében. Jó hatással van a pszichére és segít az egészség visszaszerzésében."
  Éva
 • "... Már az első kezelés is pozitívan meglepett. Egyszerűen jobban éreztem magam. Jó kedvem lett és békét és nyugalmat éreztem. Az a hatalmas fáradtság teljesen eltűnt.

  Azóta rendszeresen járok kranio kezelésre, mert úgy érzem több lett az energiám, újra előbújt a kreativitásom - festek, és ami a legfontosabb, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok..."
  Alena
 • "Évek óta Andrea kliense vagyok. Rendszeresen járok klasszikus svéd masszázsra, viszont amikor öszzecsaptak a fejem felett a hullámok, a stressz és a belső feszültség kitöltötte a mindennapjaim, Andrea javasolta, hogy próbáljam ki a kranioszakralis kezelést. Először szkeptikus voltam, viszont a kezelés után minden kételyem elszállt.

  Minden egyes kezelést máshogy éltem meg, viszont ami közös volt bennük, hogy a kezeléseket belső nyugalom és harmónia követte az elkövetkező napokban."
  Gabriella

Elérhetőségeim