Masszázs Bibliai illóolajokkal

Abban talán mindannyian egyetértünk, hogy a masszázs nyugtató, relaxáló, kellemes esemény. A bibliai olajokkal történő masszázs azonban megkérdőjelezhetetlenül feljebbvaló ennél. Visszahozza a családokba az érintést, a kapcsolódást. A kenetről szól.

Mi a kenet? Régen így hívták az olajos gyógyhatású kenőcsöt. Átvitt értelemben a kenet áhitatot jelent. A felkent szó a görögben jelenti azt is, hogy felszentelt, vagy pedig beolajozott.
Krisztus előtt 4500-ig visszamenőleg találhatunk olyan feljegyzéseket, melyek szerint különböző balzsamokat, illatos fűszereket, gyantákat, kérgeket, sőt eceteket, borokat és söröket is használtak vallási rituálékban, templomokban, balzsamozásban és gyógyászatban is. Az ősi egyiptomiak alabástrom edényekbe gyűjtötték az esszenciális olajokat. 1922-ben, amikor Tutanhamon sírját felnyitották, kb.50 ilyen edényt találtak, melyek 350 liter olaj tárolására voltak alkalmasak. A sírrablók csupán az üres edényeket hagyták ott – az olajat választották a fáraó arany kincsei helyett - mely jól mutatja, hogy milyen értékesek voltak számukra az esszenciális olajok. Mindez azt bizonyítja, hogy az ősi időkben az emberiség nagyobb tudással rendelkezett az esszenciális olajokról mint ma.

E masszázs során a bibliai idők áhitatját igyekszünk megidézni szerénységgel és alázattal, olyan olajok használatával többek között mint a tömjén, mirha, cédrus, ciprus vagy kasszia. A bibliai olajok mindenek közül a legerősebb hatásúak érzékeinkre, mert az égi esszenciát kapjuk meg rajtuk keresztül, és a legbiztonságosabbak is egyben, hiszen bőrünkkel hígított formában érintkeznek.

100 perc Bibliai illóolajos masszázs 60 €


A hatás megsokszorozódhat, ha a Bibliai illóolajos masszázs kiegészül Craniosacralis Biodinamikus kezeléssel. Az így három órás kezelés alatt a test megpihen, a lélek feltöltődik, az ember mélyrelaxált állapotba kerül, mely során szervezete a harmónia felé törekszik.

190 perc Bibliai illóolajos masszázs + craniosacrális kezelés 85 €

Ajándékutalvány

Vendégeim írták

 • "Nehéz leírni mit is él át az ember a kranióval. Tipikusan egy olyan élmény, amit nehéz szavakba önteni. Eddig kétszer voltam Andreánál ezen a kezelésen. Első alkalommal rádöbbentem, hogy nagyobb a baj, mint azt hittem. Ráeszméltem mennyi stresszt és haragot elfojtottam magamban. Rájöttem, hogy pontosan ez volt az oka a problémáimnak és ezt rendeznem kell magamban. A második kezelés menete ugyanúgy zajlott mint az előző, mégis teljesen mást hozott ki belőlem. Egy olyan megnyugvást, amit ritkán él át az ember…hatalmas feltöltődés. Mintha valaki megsúgná, hogy jó helyen vagy, minden úgy van ahogy lennie kell. Kíváncsian várom a következő kezeléseket.”
  Klaudia
 • "Már néhány hónapja járok kranióra Andreához. Ez egy feltűnően érdekes módszer, ha valaki pillanatnyilag nem tud egyedül boldogulni az életében. Jó hatással van a pszichére és segít az egészség visszaszerzésében."
  Éva
 • "... Már az első kezelés is pozitívan meglepett. Egyszerűen jobban éreztem magam. Jó kedvem lett és békét és nyugalmat éreztem. Az a hatalmas fáradtság teljesen eltűnt.

  Azóta rendszeresen járok kranio kezelésre, mert úgy érzem több lett az energiám, újra előbújt a kreativitásom - festek, és ami a legfontosabb, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok..."
  Alena
 • "Évek óta Andrea kliense vagyok. Rendszeresen járok klasszikus svéd masszázsra, viszont amikor öszzecsaptak a fejem felett a hullámok, a stressz és a belső feszültség kitöltötte a mindennapjaim, Andrea javasolta, hogy próbáljam ki a kranioszakralis kezelést. Először szkeptikus voltam, viszont a kezelés után minden kételyem elszállt.

  Minden egyes kezelést máshogy éltem meg, viszont ami közös volt bennük, hogy a kezeléseket belső nyugalom és harmónia követte az elkövetkező napokban."
  Gabriella

Elérhetőségeim