Rólam

Szabolcs Andrea vagyok, 1979 júniusában láttam meg a napvilágot Komárnoban. Már gyerekkoromtól kezdve foglalkoztatott az emberi psziché, a lélek, a „mozgatórugó”, a történések okai, és végigkísértek a furcsa, akkor még ismeretlen jelenségek.

Tudatom kinyílásának kezdetét mégis 10 évvel ezelőttre datálnám, amikor másadik gyermekem halálának ténye mélyen megrendített engem és az egész akkori családomat. Nem volt más választásom, hajtott a belső vágy, hogy megértsem az okokat. Az okokat, melyeket én sosem külső dolgokban kerestem, hanem az igazi, valódi, mély lényeget vágytam megismerni. Sokadik újjászületésem 2 éve történt, amikor egy betegség kapcsán mélyen a tudatomba vésődött, felelősséggel tartozom saját magam iránt! Félelmeimen keresztül mutatták az utat a Fény felé és tanítottak még nagyobb alázatra és hitre az Ember Felett Álló iránt.

Sok-sok fájdalmas felismerésen, félelmetes tanulási folyamaton, kudarcon, de örömteli élményeken és különböző életszakaszaim aktuális mesterei tanításán át vezetett az utam, melyen azzá formálódtam, akit ma én-ként ismerek.

Időközben megtanultam a boldogság mellett DÖNTENI, HÁLÁT ADNI az új napnak, ÖRÜLNI a van-nak, MEGLÁTNI a fejlődés lehetőségét ott, ahol mások szenvedést vélnek, TUDNI a biztonságot a bizonytalanságban és ÉREZNI Isten tenyerét.

2001-ben a Mantra Szabadegyetem parapszichológia karán végeztem. Részt vettem több neves és névtelen iskola képzésén, csoportos és egyéni terápián, különféle tanfolyamokon, képzéseken, beavatáson, önismereti táborokban. Több, mint 17 éve kezdtem el tanulni a masszázst hirtelen fellépő belső késztetésre egy természetgyógyászatot, homeopátiát, csontkovácsolást alkalmazó idősödő természetgyógyásztól. Több, mint 8 éve nyitottam meg saját masszázs stúdiómat, valóra váltva gyermekkori álmomat, hogy egyszer majd segíteni fogok az embereken. A masszázsaim java részét a budapesti Nemzetközi Masszázs Akadémián sajátítottam el 2009-ben. 3 éve talált meg a Biodinamikus Craniosacralis kezelés, melynek azonnal éreztem gyógyító hatását és magával ragadott ez a szelíd érintésterápia. A Craniosacralis kezelés beépült a velem együtt holisztikus szemléletűvé átalakuló masszázsok mellé, ami kiegészíti a testi-lelki jóllét érzésének elősegítését.

Amivel jelenleg foglalkozom, az az, hogy segítek azoknak, akik segítséget kérnek tőlem, egy harmadik terápiát is ötvözve a már meglévőkkel. Az aromaterápia meghozta életembe azt a finomságot, azt a plusszt ami a terápiás minőségű illóolajok alkalmazásával elősegíti mind a testi, mind a lelki megkönnyebbülést, előrehaladást, felszabadulást és életed harmonikusabbá, egészségesebbé tételét.

Ajándékutalvány

Vendégeim írták

 • "Nehéz leírni mit is él át az ember a kranióval. Tipikusan egy olyan élmény, amit nehéz szavakba önteni. Eddig kétszer voltam Andreánál ezen a kezelésen. Első alkalommal rádöbbentem, hogy nagyobb a baj, mint azt hittem. Ráeszméltem mennyi stresszt és haragot elfojtottam magamban. Rájöttem, hogy pontosan ez volt az oka a problémáimnak és ezt rendeznem kell magamban. A második kezelés menete ugyanúgy zajlott mint az előző, mégis teljesen mást hozott ki belőlem. Egy olyan megnyugvást, amit ritkán él át az ember…hatalmas feltöltődés. Mintha valaki megsúgná, hogy jó helyen vagy, minden úgy van ahogy lennie kell. Kíváncsian várom a következő kezeléseket.”
  Klaudia
 • "Már néhány hónapja járok kranióra Andreához. Ez egy feltűnően érdekes módszer, ha valaki pillanatnyilag nem tud egyedül boldogulni az életében. Jó hatással van a pszichére és segít az egészség visszaszerzésében."
  Éva
 • "... Már az első kezelés is pozitívan meglepett. Egyszerűen jobban éreztem magam. Jó kedvem lett és békét és nyugalmat éreztem. Az a hatalmas fáradtság teljesen eltűnt.

  Azóta rendszeresen járok kranio kezelésre, mert úgy érzem több lett az energiám, újra előbújt a kreativitásom - festek, és ami a legfontosabb, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok..."
  Alena
 • "Évek óta Andrea kliense vagyok. Rendszeresen járok klasszikus svéd masszázsra, viszont amikor öszzecsaptak a fejem felett a hullámok, a stressz és a belső feszültség kitöltötte a mindennapjaim, Andrea javasolta, hogy próbáljam ki a kranioszakralis kezelést. Először szkeptikus voltam, viszont a kezelés után minden kételyem elszállt.

  Minden egyes kezelést máshogy éltem meg, viszont ami közös volt bennük, hogy a kezeléseket belső nyugalom és harmónia követte az elkövetkező napokban."
  Gabriella

Elérhetőségeim